Meubel top 100

Welkom op Meubeltop100.nl

Hartelijk welkom op onze nieuwe, inspirerende site www.meubeltop100.nl. Een idee van www.interieurinkleur.nl

Waarom een meubel top 100?

In het kort: omdat heel veel consumenten door de bomen het bos niet meer kunnen zien.
Ik zal dit uitleggen: Zoals u allemaal weet heeft WONEN de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Oftewel de consument zoekt zijn ‘feel good gevoel’ veel meer in zijn eigen woning én omgeving. 
De producent heeft hier dankbaar op ingesprongen met als resultaat dat er ontzettend veel op het gebied van meubels wordt aangeboden. Ook aan de advieskant, wordt er veel ‘interieuradvies’ aangeboden:

 • interieuradvies bij de klant aan huis of zelfs
 • interieuradvies on-line

“Interieur in Kleur” geeft inmiddels al een aantal jaar interieuradvies en kleuradvies aan haar particuliere klanten, maar inmiddels weet ook de zakelijke markt haar te benaderen. Hartstikke leuk en de klant is vaak meer dan dankbaar, maar toch…

Maar dan nu antwoord op de vraag?

In het verleden gaf ‘Interieur in Kleur’ sec interieuradvies en kleuradvies. Klanten waren daar altijd heel tevreden, maar voelde zich daarna toch vaak een beetje aan hun lot over gelaten.
Waarom? Omdat ze na het gegeven interieuradvies zelf ‘aan de bak moesten’, d.w.z. zaterdag alle meubelboulevards af. Niet bevredigend vonden ze.

‘Interieur in Kleur’ is daar direct op ingesprongen en is heel gericht op zoek gegaan naar leveranciers op het gebied van:

 1. meubels;
  • banken;
  • fauteuils;
  • eetkamerfauteuils;
  • kasten;
 2. verlichting;
 3. stoffen;
 4. vloerbedekking / karpetten.

Conclusie

Een ‘interieuradvies’, zonder een uitgewerkt kleur-, meubel-, verlichting- en stofferingsadvies is dan ook ondenkbaar geworden.

‘INTERIEUR IN KLEUR’ KAN UW WONING TURN-KEY INRICHTEN, MAAR DOET UITERAARD OOK KLEINERE PROJECTJES!!